Boot TAPIJT

Dé specialist in tapijt voor uw boot! 

De keuze voor vloerbedekking in boten, caravans en campers is meestal vooral praktisch; we kiezen al snel voor een gladde vloer zoals zeil of vinyl. Wees niet bang om voor dat extra beetje comfort te gaan; overweeg eens tapijt in uw boot te leggen. Als u kiest voor vlekbestendig, onderhoudsvriendelijk tapijt van Caravanencampertapijt zult u er lange tijd plezier van hebben. Wij maken het tapijt voor u op maat, zodat het precies op de gehele vloer past. Bovendien maken we het zoveel mogelijk uit één stuk, inclusief rondingen, hoeken, uitsteeksels en uitsparingen. Kies uw topkwaliteit boot-tapijt en geniet binnenkort van meer comfort op het water!

Europese topmerken

Gegarandeerd topkwaliteit

Snelle service

Op locatie of bij u thuis

Eigen productie

Perfecte pasvorm

Een boot als tweede huis

Wanneer u een lange tocht maakt of op vakantie gaat met de boot, dan is het fijn als deze helemaal naar uw wensen is ingericht. Uw boot is toch een beetje uw tweede huis. Houdt u van het comfort en de warmte van een zachte vloerbedekking, dan hoeft u op de boot geen genoegen te nemen met een harde, kille vloer. Leg gewoon lekker tapijt in uw boot!

“Ja maar … in de boot wordt tapijt toch snel nat en vuil?”
Maakt u zich daar maar geen zorgen over. Tapijt van nu is niet meer die vochtabsorberende, makkelijk te ruïneren vloerbedekking van vroeger. Dankzij slimme weeftechnieken en specialistische coatings is modern tapijt waterafstotend, vlekbestendig en makkelijk te onderhouden.

Tapijt op maat laten maken

Als booteigenaar heeft u al genoeg werk aan het onderhoud van uw boot. Tapijt snijden is lastig priegelwerk waar u vast niet op zit te wachten. Daarom zit het op maat maken van tapijt voor boten, caravans en campers standaard in ons dienstenpakket. Wij maken het tapijt 100% passend, door eerst een mal van uw vloer te maken. Dankzij de goede waterverbindingen in Kampen kunt u tot vlakbij onze zaak komen met uw boot. Bent u niet in de gelegenheid naar Kampen af te varen, dan komen we gewoon naar u toe. Dan nemen we meteen een aantal stalen mee, zodat u kunt kiezen welk tapijt u in uw kajuit wilt.

Ons tapijt voor de boot

Zullen we u een geheimpje verklappen? Het ‘boot tapijt’ dat wij verkopen is hetzelfde tapijt als dat wij voor caravans en campers op maat maken. Dat is gunstig, want op drassige campings worden hoge eisen gesteld aan vloerbedekking. Daarom werken we uitsluitend met topkwaliteit tapijt van Interfloor.

Uw boottapijt is gemaakt van Solution Dyed Nylon. Mede hierdoor heeft het de volgende gunstige eigenschappen:

veilig (brandvertragend, klasse Cfl-s1) en slipbestendig;
kleurvast en 100% uv-bestendig;
onderhoudsvriendelijk en bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen;
duurzaam: het waterverbruik voor de productie is minimaal en er wordt geen gebruik gemaakt van milieuverontreinigende stoffen.

Tapijt in uw boot? Maak een afspraak!

Extra sfeer en comfort, zonder de nadelen van ‘oude’ vloerbedekking … het is zo’n gek idee nog niet om uw boot met tapijt uit te rusten. Bekijk alvast onze collectie tapijt en Maak een afspraak voor het inmeten. Daarna ontvangt u binnen een week uw op maat gemaakte boot-tapijt.

100% op maat gemaakt

Collectie tapijt

Voordelen tapijt van Solution Dyed Nylon

⦁ Door en door geverfd – kleurvast
⦁ 100% uv-bestendig – lichtecht
⦁ Permanent antistatisch
⦁ Onderhoudsvriendelijk
⦁ Vlekbestendig & vuilafstotend
⦁ Bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen
⦁ Solution Dyed – Bleekmiddelbestendig
⦁ Geen kleurverschillen op de naad
⦁ Duurzaam
⦁ Prodis gecertificeerd voor woon- en projectgebruik

Werkwijze

Caravanencampertapijt.nl is gespecialiseerd om pasvorm mallen te maken die precies passen in uw camper, caravan of boot. De specialist meet de binnenmaat in doormiddel van een papieren mal die hij maakt. Deze maat kan zelfs nog aangepast worden naar uw wens. Dit betekent dat u kunt kiezen of u het tapijt in een doorlopende mat wilt of juist in 2 delen. Meerdere opties zijn mogelijk. Daarna bekijken we ons assortiment in tapijten zodat wij het juiste tapijt uitkiezen voor uw camper, caravan of boot. Zodra het materiaal is uitgekozen, gaan wij bezig met het produceren van uw pasvorm tapijt. De pasvorm mal wordt uitgesneden en vervolgens afgewerkt met een mooie bijpassende bandering. Hierna is uw pasvorm tapijt klaar voor jarenlang plezier en genot.