CARAVAN TAPIJT

Dé specialist in matten voor caravans

Stelt u zich eens voor: uitgerust stapt u uit uw queensbed of Fransbed. Het is ‘s ochtends nog wel koud op de camping, maar u loopt comfortabel op blote voeten naar het koffiezetapparaat. Uw caravan is namelijk voorzien van topkwaliteit caravan tapijt. Het tapijt ligt er strak in want het is voor u op maat gemaakt. De onderhoudsvriendelijke en vlekbestendige vloerbedekking in de caravan zal nog vele vakanties meegaan. Krijgt u ook een glimlach van deze voorstelling? Laat dan uw caravan tapijt op maat maken bij Caravanencampertapijt.nl. We zijn snel bij u thuis of op locatie voor het inmeten en na goedkeuring van de offerte wordt uw vloer binnen een week geleverd.

Europese topmerken

Gegarandeerd topkwaliteit

Snelle service

Op locatie of bij u thuis

Eigen productie

Perfecte pasvorm

Voordelen van caravan tapijt

Als vloerbedekking in de caravan wordt vaak instinctief voor een gladde vloer gekozen zoals laminaat of een zeilvloer. Voornaamste reden is dat je deze vloeren kan bezemen en dweilen. Dat is erg handig met het vele zand, gras en/of modder dat we doorgaans naar binnen lopen. Tegenwoordig is er nog een vloersoort die prima geschikt is voor de caravan, namelijk tapijt. Het moderne tapijt dat wij leveren is zeer onderhoudsvriendelijk. Hiermee voegt u extra comfort toe aan uw vakantie, namelijk het comfort van vloerbedekking in de caravan. Koude ochtenden leveren geen koude voeten meer op. Voetstappen worden gedempt door het stof, wat erg welkom is in een gehorige caravan. Bovendien (en dit is natuurlijk smaakgevoelig) geeft op maat gemaakt tapijt uw caravan een huiselijke, verzorgde uitstraling.

De voordelen van ons caravan tapijt

Wanneer u bij Caravanencampertapijt.nl vloerbedekking bestelt, dan bent u er zeker van dat u topkwaliteit tapijt in uw caravan legt. In onze collectie vindt u uitsluitend tapijt van Europese topmerken zoals Interfloor. Het caravan tapijt wordt gemaakt van Solution Dyed Nylon (SDN). SDN is een stevige, duurzame en flexibele vezel. Het materiaal is door en door geverfd en zeer kleurvast. Hebben we u nog niet overtuigd? Hier zijn nog wat meer eigenschappen van uw nieuwe caravan tapijt:

⦁ 100% uv-bestendig – lichtecht
⦁ Permanent antistatisch
⦁ Onderhoudsvriendelijk: vlekbestendig & vuilafstotend
⦁ Bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen
⦁ Geen kleurverschillen op de naad

Zo gaan we te werk

Bent u er al over uit welk tapijt uw caravan mag sieren? Zo niet, dan helpen we u graag kiezen. Maakt een afspraak om uw caravan in te laten meten, dan neemt onze expert een aantal stalen mee. Aan de hand van uw keuze en de afmetingen ontvangt u een persoonlijke aanbieding. Vervolgens gaan we aan de slag. Binnen een week leveren we de vloerbedekking in de pasvorm van uw caravan, voorzien van een nette bandering. Wilt u het als één geheel of in delen? We leveren maatwerk en er is veel mogelijk. Geef gerust uw wensen aan wanneer u een afspraak maakt!

Caravan voor tapijt in laten meten

Gaat u binnenkort op vakantie? Geef dan nu de finishing touch aan uw caravan met tapijt van Caravanencampertapijt.nl. Maak nu een afspraak voor het inmeten of vraag een offerte aan. Nog even en u heeft de meest duurzame, vuilafstotende en comfortabele vloerbedekking in uw caravan. Fijne vakantie alvast!

Impressie

Is het niet mogelijk voor u om naar ons te komen voor het inmeten, dan zijn wij zelfs bereid om naar u te komen! Dit kan bij u thuis zijn maar ook op de camping of zelfs in de stalling. Onze specialist komt dan langs met de benodigde materialen. Hij zal ook staaltjes van materialen meenemen zodat u hieruit kunt kiezen wat precies past bij uw camper/caravan of boot. Zodra de mal pasvorm naar uw wens is gemaakt, zal de specialist deze in ons fabriekshal in productie nemen. Uw mat zal binnen 1 week geleverd worden nadat uw mal is ingemeten. Om onze klanten een beetje extra te verwennen leveren wij een gratis instapmat t.w.v 49,99 mee bij uw bestelling.

100% op maat gemaakt

Collectie tapijt

Voordelen tapijt van Solution Dyed Nylon

⦁ Door en door geverfd – kleurvast
⦁ 100% uv-bestendig – lichtecht
⦁ Permanent antistatisch
⦁ Onderhoudsvriendelijk
⦁ Vlekbestendig & vuilafstotend
⦁ Bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen
⦁ Solution Dyed – Bleekmiddelbestendig
⦁ Geen kleurverschillen op de naad
⦁ Duurzaam
⦁ Prodis gecertificeerd voor woon- en projectgebruik

Werkwijze

Caravanencampertapijt.nl is gespecialiseerd om pasvorm mallen te maken die precies passen in uw camper, caravan of boot. De specialist meet de binnenmaat in doormiddel van een papieren mal die hij maakt. Deze maat kan zelfs nog aangepast worden naar uw wens. Dit betekent dat u kunt kiezen of u het tapijt in een doorlopende mat wilt of juist in 2 delen. Meerdere opties zijn mogelijk. Daarna bekijken we ons assortiment in tapijten zodat wij het juiste tapijt uitkiezen voor uw camper, caravan of boot. Zodra het materiaal is uitgekozen, gaan wij bezig met het produceren van uw pasvorm tapijt. De pasvorm mal wordt uitgesneden en vervolgens afgewerkt met een mooie bijpassende bandering. Hierna is uw pasvorm tapijt klaar voor jarenlang plezier en genot.